Ceramica Emax - soluția de ultima oră pentru un zâmbet perfect


Ce este ceramica EMAX?

EMAX este ceramica de ultima generatie fara componenta metalica! Aparuta mai mult de 20 de ani in urma, reprezinta tehnologia de virf in constructia lucrarilor dentare si tinde spre a inlocui clasicele corane metaloceramice si cele pe zirconiu.

Care sunt propritetățile ceramicii EMAX?

Ceramica EMAX este mult mai usoara, rezistenta in timp, nu este toxica si are o compatibilitate ideala cu organismul uman. Un avantaj enorm al coroanelor integral ceramice este estetica lor: poseda o culoare si o transparenta identica cu tesuturile dentare. Din acest motiv nici medicul stomatolog nu poate face o deosebire intre dinte si coroanele integral ceramice.

Coroanele Emax sunt fabricate din disilicat de litiu prin metoda de presare ceea ce le confera o duritate foarte mare, capabila sa reziste la fortele masticatorii.

De asemnea, coroanele integral ceramice sunt mult mai subtiri decât cele metaloceramice si chiar cele din zirconiu, din acest motiv se prepara minimal din tesuturile dentare, iar dintii ramin vitali. Au o perioada lunga de functionalitate fara a pierde proprietatile estetice!

Pentru ce folosim ceramica EMAX?

- Coroane integral ceramice, inclusiv pe implante
- Incustatii ‚ metoda cea mai optima de restabilire a unui defect dentar
- Fatete ceramice, o placuta subtire de ceramica care se fixeaza pe dintii frontali si este cu mult superiora fata de restaurarile dentare din materiale compozite.

Avantajele ceramicii EMAX:

1. Calitatea asigurata in timp, mai mult de 33 milioane de lucrari in intreaga lume.
2. Duritate foarte inalta, este fabricata prin presare respectiv are o structura omogena si nu prezinta pori in interior, ceea ce permite conectionarea fatetelor de numai 0.5 mm pt dintii frontali.
3. Estetica superioara - are o gama larga de nuante pt a reda culoare exacta a dintelui plus ca grosimea minima si lipsa componentei metalice ii confera un aspect maxim natural.
4. Niciodata nu isi schimba aspectul, chiar si peste 10 ani va arata ca nou.
5. Igienica- pe suprafata sa nu se formeaza tartru, si se periaza foarte usor.
6. Biocompatibilitate - nu intra in contact cu lichidul gingival si nu provoaca niciodata reactii alergice.
7. Necesita o preparare minima a tesuturilor dentare.
8. Este alegerea perfecta pentru un zimbet ideal.


Cu ajutorul lucrarilor din ceramica EMAX - puteți simplu și ușor să scăpați de dinți crăpați, ciobiți, dinți prea scurți sau colorați și chiar de populara ”strungăreață” - diastema.